Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

General discussion about the RAILROAD.NET site, forums, or content ONLY. Please do not post your general railroading questions, please choose an appropriate forum. For help using the site, please post in the Help Using RAILROAD.NET Forum.

Moderator: Jeff Smith

Backshophoss
Posts: 6369
Joined: Mon Mar 05, 2012 7:58 pm

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by Backshophoss » Wed May 29, 2013 1:32 am

To Greg and crew, A job well done. Thank You. :-D
The Land of Enchantment is not Flyover country!

User avatar
Passenger
Posts: 401
Joined: Sat Sep 13, 2008 3:08 pm
Location: Chicago

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by Passenger » Wed May 29, 2013 9:39 am

Testing 1 2 3

Hey. It works! :wink:

User avatar
JoeG
Posts: 430
Joined: Mon Jul 04, 2011 10:40 am
Location: Harrisburg, PA

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by JoeG » Sat Jun 01, 2013 9:07 pm

I am still not getting notifications of posts. I am using Chrome but I suspect the issue has nothing to do with what browser I am using.

User avatar
MEC407
Posts: 10963
Joined: Thu Mar 11, 2004 8:15 pm

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by MEC407 » Sun Jun 02, 2013 9:04 pm

Yes, I'm quite certain that it's a site issue and not a browser issue. Several other folks have reported the same problem.
MEC407
Moderator:
Pan Am Railways — Boston & Maine/Maine Central — Delaware & Hudson
Central Maine & Quebec/Montreal, Maine & Atlantic/Bangor & Aroostook
Providence & Worcester — New England — GE Locomotives

User avatar
MaineCoonCat
Posts: 1009
Joined: Fri Nov 20, 2009 7:23 pm
Location: Metrowest Massachusetts, within 2 km. of Wayside Inn Station.

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by MaineCoonCat » Mon Jun 03, 2013 9:42 pm

MEC407 wrote:Yes, I'm quite certain that it's a site issue and not a browser issue. Several other folks have reported the same problem.
JoeG wrote:I am still not getting notifications of posts. I am using Chrome but I suspect the issue has nothing to do with what browser I am using.
Mmmmm.. Yeah, same here. IMHO, this should not be browser related. I'm using (and have successfully have been) an e-mail client (Outlook) and not "web mail" (browser based) for access to my e-mail, not that that should matter.
Seen behind the motorman on the inside wall of a PCC departing "Riverside" many years ago: "Pickpockets are on duty for your convenience."

gprimr1
Posts: 3907
Joined: Sat Apr 01, 2006 12:39 pm
Location: Towson Maryland

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by gprimr1 » Tue Jun 04, 2013 1:18 pm

I'm still working to resolve the new posts issue.
-Greg Primrose
Moderator: General Discussion: High Speed Rail Amtrak
"I'm leaving on a jet train, don't know when I'll be back again. Bags are packed and there ready to go."
Ave Atque Vale

ACeInTheHole
Posts: 2786
Joined: Fri May 07, 2010 10:31 pm

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by ACeInTheHole » Tue Jun 04, 2013 6:26 pm

gprimr1 wrote:I'm still working to resolve the new posts issue.
Take your time, no rush. Often times on other sites when bugs of this sort are reported nothing at all is done no matter how many people complain, so I thank you for making resolve the issues.

User avatar
umtrr-author
Posts: 1222
Joined: Fri Mar 03, 2006 12:36 pm
Location: UMTRR HQ

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by umtrr-author » Fri Jun 07, 2013 7:02 pm

I seem to be having a different problem: The "mark forums read" isn't working for me.

It worked exactly one time in conjunction with my logging out, a couple of days ago but now that doesn't work either.

IE 9 browser, no extensions or blocking.

Anyone else have this issue?
George in Rochester NY
The Unofficial Micro-Trains Release Report (among other things)

User avatar
MEC407
Posts: 10963
Joined: Thu Mar 11, 2004 8:15 pm

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by MEC407 » Sat Jun 08, 2013 10:41 am

I'm having a problem with the "Search This Forum" and "Search This Topic" features. I've provided more detail here: http://www.railroad.net/forums/viewtopic.php?f=141&t=150811
MEC407
Moderator:
Pan Am Railways — Boston & Maine/Maine Central — Delaware & Hudson
Central Maine & Quebec/Montreal, Maine & Atlantic/Bangor & Aroostook
Providence & Worcester — New England — GE Locomotives

RRspatch
Posts: 264
Joined: Mon Jun 14, 2004 4:22 am
Location: Fort Worth, Texas

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by RRspatch » Tue Jun 11, 2013 5:30 am

umtrr-author wrote:I seem to be having a different problem: The "mark forums read" isn't working for me.

It worked exactly one time in conjunction with my logging out, a couple of days ago but now that doesn't work either.

IE 9 browser, no extensions or blocking.

Anyone else have this issue?
Same here. The "Mark Forums Read" button is not working in that the last visited date is not updating.

Firefox 21.0
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Is just a freight train coming your way

No leaf clover ~ Metallica.

3rdrail
Posts: 5641
Joined: Thu Jun 29, 2006 11:10 pm
Location: Boston

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by 3rdrail » Tue Jun 11, 2013 4:11 pm

Notifications of posts via email are still out, Greg. That's a handy shortcut.
~Paul Joyce~
Moderator: Toy Trains, Model Railroading, Outdoor and Live Steam
Paul Joyce passed away in August, 2013. We honor his memory and his devotion at railroad.net.

acelaphillies
Posts: 696
Joined: Sat May 21, 2011 3:11 pm
Location: Bucks County, PA

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by acelaphillies » Tue Jun 11, 2013 8:43 pm

3rdrail wrote:Notifications of posts via email are still out, Greg. That's a handy shortcut.
I'll second that.

gprimr1
Posts: 3907
Joined: Sat Apr 01, 2006 12:39 pm
Location: Towson Maryland

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by gprimr1 » Thu Jun 13, 2013 8:44 am

Testing a fix for the email notifications.
-Greg Primrose
Moderator: General Discussion: High Speed Rail Amtrak
"I'm leaving on a jet train, don't know when I'll be back again. Bags are packed and there ready to go."
Ave Atque Vale

pawprivate
Posts: 10
Joined: Thu Jun 16, 2011 10:45 am
Location: Amherst, MA

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by pawprivate » Fri Jul 05, 2013 11:34 am

I am not getting e-mail notifications of posts to the Topics I am subscribed to.
I am using Firefox 22.
One thread (Conn. River Line) had migrated to my My Yahoo RSS feed - it's all alone there
This started right after the upgrade and had continued since then.
I PMed Jeff, but got no response yet.
I can log in and visit my topics manualy.
My subscription list is up to date and my membership appears to be active and in good standing.
I'm a rare poster but a big RR Fan.

Peter Ward
pawprivate

gprimr1
Posts: 3907
Joined: Sat Apr 01, 2006 12:39 pm
Location: Towson Maryland

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by gprimr1 » Wed Jul 10, 2013 7:12 pm

We are def having trouble with the subscriptions. I am continuing to investigate
-Greg Primrose
Moderator: General Discussion: High Speed Rail Amtrak
"I'm leaving on a jet train, don't know when I'll be back again. Bags are packed and there ready to go."
Ave Atque Vale

Return to “General Discussion: About RAILROAD.NET”