IE 10

General discussion about the RAILROAD.NET site, forums, or content ONLY. Please do not post your general railroading questions, please choose an appropriate forum. For help using the site, please post in the Help Using RAILROAD.NET Forum.

Moderator: Jeff Smith

newpylong
Posts: 4302
Joined: Thu Jun 28, 2007 12:32 pm
Location: NH

IE 10

Post by newpylong » Fri Mar 29, 2013 6:44 pm

I think there is more a general pgpBB issue but when threads are visited in IE 10, and the browser's back button is used - the threads are not marked as read. You need to reload the page to get them to mark as read.

Thanks,

User avatar
MEC407
Posts: 10963
Joined: Thu Mar 11, 2004 8:15 pm

Re: IE 10

Post by MEC407 » Mon Apr 01, 2013 10:18 am

Unfortunately I'm not surprised. We're running a pretty outdated version of phpBB, and there are a bunch of things that haven't worked right for the past few years (editing buttons, emoticons, a few other things I've lost track of). I'd love to see all (or most) of those things get fixed, but the problems don't seem to be a priority for the current owners. :-\

I hope they're at least doing frequent backups...
MEC407
Moderator:
Pan Am Railways — Boston & Maine/Maine Central — Delaware & Hudson
Central Maine & Quebec/Montreal, Maine & Atlantic/Bangor & Aroostook
Providence & Worcester — New England — GE Locomotives

gprimr1
Posts: 3907
Joined: Sat Apr 01, 2006 12:39 pm
Location: Towson Maryland

Re: IE 10

Post by gprimr1 » Sat May 25, 2013 11:04 pm

Has this been resolved?
-Greg Primrose
Moderator: General Discussion: High Speed Rail Amtrak
"I'm leaving on a jet train, don't know when I'll be back again. Bags are packed and there ready to go."
Ave Atque Vale

Return to “General Discussion: About RAILROAD.NET”