Not Receiving email notifications of replies to threads

General discussion about the RAILROAD.NET site, forums, or content ONLY. Please do not post your general railroading questions, please choose an appropriate forum. For help using the site, please post in the Help Using RAILROAD.NET Forum.

Moderator: Jeff Smith

Silverliner II
Posts: 4362
Joined: Fri Mar 12, 2004 10:04 am
Location: Somewhere near a Philly railroad line...

Not Receiving email notifications of replies to threads

Post by Silverliner II » Sun Dec 12, 2010 4:12 pm

I am not receiving any email replies to any posts I make or reply to in any of the forums here. This has been going on for about a week now. A quick check of recent threads I replied to show I did mark the selection to receive email notifications. Any idea if it is just a transition glitch or not?
"*BEEEEEP!!!* Three-Three! Three! No Alarms!"
(announcement from CN hotbox/dragging equipment detector, Milepost 33, track #3, Oakville Subdivision)

User avatar
MEC407
Posts: 10916
Joined: Thu Mar 11, 2004 8:15 pm

Re: Not Receiving email notifications of replies to threads

Post by MEC407 » Sun Dec 12, 2010 7:24 pm

I've experienced this problem intermittently in the past, but it always seemed to clear itself up within a day or two.

You might also want to verify that the email notifications aren't ending up in your spam folder. I've had that happen a few times as well.
MEC407
Moderator:
Pan Am Railways — Boston & Maine/Maine Central — Delaware & Hudson
Central Maine & Quebec/Montreal, Maine & Atlantic/Bangor & Aroostook
Providence & Worcester — New England — GE Locomotives

Silverliner II
Posts: 4362
Joined: Fri Mar 12, 2004 10:04 am
Location: Somewhere near a Philly railroad line...

Re: Not Receiving email notifications of replies to threads

Post by Silverliner II » Sun Dec 12, 2010 8:29 pm

Nope, they aren't heading for my spam folder. I've actually only been getting notifications on one of a dozen threads I've been on in the past three days.... guess I'll have to manually check everything later tonight.....
"*BEEEEEP!!!* Three-Three! Three! No Alarms!"
(announcement from CN hotbox/dragging equipment detector, Milepost 33, track #3, Oakville Subdivision)

Return to “General Discussion: About RAILROAD.NET”