Smilies / Text Formatting N/A?

General discussion about the RAILROAD.NET site, forums, or content ONLY. Please do not post your general railroading questions, please choose an appropriate forum. For help using the site, please post in the Help Using RAILROAD.NET Forum.

Moderator: Jeff Smith

User avatar
Tommy Meehan
Posts: 3345
Joined: Tue May 11, 2004 7:00 am
Location: Yonkers

Smilies / Text Formatting N/A?

Post by Tommy Meehan » Thu Nov 25, 2010 2:01 pm

Since the upgrade I notice I can't insert smilies or use the icons to format text. They no longer work. I also can't select text by dragging the mouse across it. It highlights one character and then freezes.

Yes, I can still do it by hand! :)

User avatar
MEC407
Posts: 10916
Joined: Thu Mar 11, 2004 8:15 pm

Re: Smilies / Text Formatting N/A?

Post by MEC407 » Sat Nov 27, 2010 12:09 am

MEC407
Moderator:
Pan Am Railways — Boston & Maine/Maine Central — Delaware & Hudson
Central Maine & Quebec/Montreal, Maine & Atlantic/Bangor & Aroostook
Providence & Worcester — New England — GE Locomotives

User avatar
Tommy Meehan
Posts: 3345
Joined: Tue May 11, 2004 7:00 am
Location: Yonkers

Re: Smilies / Text Formatting N/A?

Post by Tommy Meehan » Sat Nov 27, 2010 4:43 pm

That pretty much explains it, thanks.

Jeff Smith
Site Admin
Posts: 8486
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:28 am
Location: MP 67.2 Georgia Southern Railway

Re: Smilies / Text Formatting N/A?

Post by Jeff Smith » Mon Nov 29, 2010 8:31 am

Hi All,

I'm aware of the broken java script. A resolution should be forthcoming.

Thanks!

Jeff Smith
Site Admin
Next stop, Willoughby
~Jeff Smith (fka "Sarge") :: RAILROAD.NET Site Administrator/Co-Owner

Return to “General Discussion: About RAILROAD.NET”