Old logo showing on Mobile?

General discussion about the RAILROAD.NET site, forums, or content ONLY. Please do not post your general railroading questions, please choose an appropriate forum. For help using the site, please post in the Help Using RAILROAD.NET Forum.

Moderator: Jeff Smith

markhb
Posts: 1475
Joined: Wed Sep 08, 2010 10:42 pm
Location: Maine

Old logo showing on Mobile?

Post by markhb » Wed May 29, 2013 10:35 pm

I just noticed today that, when viewing the site via my phone, I see the old Railroad.Net logo as opposed to the new one. It's definitely not a caching issue on my end -- I didn't even own this phone until last April, after the logo changed -- and I don't recall seeing it before today. It's only happening on my phone; via my desktop I still see the new logo.

Screenshot attached to help assert that I'm not nuts. :-)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
"...And then I thought, every time some company creates a more powerful locomotive does Superman become more powerful as well or is he stuck at 1938 locomotive power levels?" - A friend of mine elsewhere
Anything I post here is mine alone and does not represent the views of my employer.

User avatar
MEC407
Posts: 10916
Joined: Thu Mar 11, 2004 8:15 pm

Re: Old logo showing on Mobile?

Post by MEC407 » Thu May 30, 2013 12:12 pm

I was seeing that logo the day before yesterday on my desktop system but now I'm seeing the new logo.
MEC407
Moderator:
Pan Am Railways — Boston & Maine/Maine Central — Delaware & Hudson
Central Maine & Quebec/Montreal, Maine & Atlantic/Bangor & Aroostook
Providence & Worcester — New England — GE Locomotives

Return to “General Discussion: About RAILROAD.NET”