Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

General discussion about the RAILROAD.NET site, forums, or content ONLY. Please do not post your general railroading questions, please choose an appropriate forum. For help using the site, please post in the Help Using RAILROAD.NET Forum.

Moderator: Jeff Smith

User avatar
MaineCoonCat
Posts: 971
Joined: Fri Nov 20, 2009 7:23 pm
Location: Metrowest Massachusetts, within 2 km. of Wayside Inn Station.

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by MaineCoonCat » Wed Apr 02, 2014 6:29 pm

lirr42 wrote:I have a PM that I sent in July that still hasn't been read yet. If you don't catch the tiny little number at the top out of the corner of your eye, it could go unnoticed for quite a while! :wink:
If it's this "tiny number" "User Control Panel (0 new messages) • View your posts", that zero doesn't seem to change for me.
Seen behind the motorman on the inside wall of a PCC departing "Riverside" many years ago: "Pickpockets are on duty for your convenience."

User avatar
MEC407
Posts: 10916
Joined: Thu Mar 11, 2004 8:15 pm

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by MEC407 » Fri Apr 04, 2014 9:50 am

I'm now having the same problem. I had at least one unread message in my inbox this morning, but at the top of the page it said "0 new messages." I did, however, get a pop-up telling me that I had new messages. Not sure why the message count indicator would be off.
MEC407
Moderator:
Pan Am Railways — Boston & Maine/Maine Central — Delaware & Hudson
Central Maine & Quebec/Montreal, Maine & Atlantic/Bangor & Aroostook
Providence & Worcester — New England — GE Locomotives

User avatar
MaineCoonCat
Posts: 971
Joined: Fri Nov 20, 2009 7:23 pm
Location: Metrowest Massachusetts, within 2 km. of Wayside Inn Station.

Re: Railroad.net Upgrade - General Error?

Post by MaineCoonCat » Mon Jul 21, 2014 6:24 pm

rr net General Error1.jpg
Seeing a lot of this (General Error - "Too many connections [1040]") over the past two days:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Seen behind the motorman on the inside wall of a PCC departing "Riverside" many years ago: "Pickpockets are on duty for your convenience."

User avatar
MEC407
Posts: 10916
Joined: Thu Mar 11, 2004 8:15 pm

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by MEC407 » Mon Jul 21, 2014 6:26 pm

Same here.
MEC407
Moderator:
Pan Am Railways — Boston & Maine/Maine Central — Delaware & Hudson
Central Maine & Quebec/Montreal, Maine & Atlantic/Bangor & Aroostook
Providence & Worcester — New England — GE Locomotives

User avatar
MaineCoonCat
Posts: 971
Joined: Fri Nov 20, 2009 7:23 pm
Location: Metrowest Massachusetts, within 2 km. of Wayside Inn Station.

Re: Railroad.net Upgrade - Search Nit.

Post by MaineCoonCat » Thu Jan 08, 2015 3:42 pm

Strange.. If I search for RFD-TV I get "No posts were found because the word rfd-tv is not contained in any post.", yet it is in my post here: http://www.railroad.net/forums/viewtopi ... 0#p1311302.. Bug?
Seen behind the motorman on the inside wall of a PCC departing "Riverside" many years ago: "Pickpockets are on duty for your convenience."

User avatar
MEC407
Posts: 10916
Joined: Thu Mar 11, 2004 8:15 pm

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by MEC407 » Thu Jan 08, 2015 6:16 pm

The search function, like many other site functions, has been messed up for quite a while... :-\

When I need to search the site, I use Google Advanced Search instead:

http://www.google.com/advanced_search" onclick="window.open(this.href);return false;

Scroll down to where it says "site or domain" and type in railroad.net

Then scroll back up and enter your search terms.
MEC407
Moderator:
Pan Am Railways — Boston & Maine/Maine Central — Delaware & Hudson
Central Maine & Quebec/Montreal, Maine & Atlantic/Bangor & Aroostook
Providence & Worcester — New England — GE Locomotives

User avatar
MaineCoonCat
Posts: 971
Joined: Fri Nov 20, 2009 7:23 pm
Location: Metrowest Massachusetts, within 2 km. of Wayside Inn Station.

Re: Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

Post by MaineCoonCat » Thu Jan 08, 2015 7:34 pm

papabarn wrote:Strange.. If I search for RFD-TV I get "No posts were found because the word rfd-tv is not contained in any post.", yet it is in my post here: http://www.railroad.net/forums/viewtopi ... 0#p1311302.. Bug?
MEC407 wrote:The search function, like many other site functions, has been messed up for quite a while... :-\

When I need to search the site, I use Google Advanced Search instead:

http://www.google.com/advanced_search" onclick="window.open(this.href);return false;

Scroll down to where it says "site or domain" and type in railroad.net

Then scroll back up and enter your search terms.
Thanks! On slightly further investigation it seems the search is choking on the "-" (hyphen) character. Image I just found the phpBB "manual" which instructs me that the "-" is indeed reserved as an operator in searches.

DUH! MY BAD!!
Seen behind the motorman on the inside wall of a PCC departing "Riverside" many years ago: "Pickpockets are on duty for your convenience."

Return to “General Discussion: About RAILROAD.NET”