New Subway Simulator

General discussion of computer gaming and railroad simulations. Topics include MS Train Simulator (MSTS), Auran Trainz, Railroad Tycoon, Railroad Dispatcher and more...

Moderators: LIRRMEDFORD, 8th Notch

Re: world-of-subways path route simulator for the p.c

Postby LIRRMEDFORD » Thu Oct 16, 2008 8:20 pm

I wanna buy this myself. I am just waiting for a few replys on the support forums before I pay.

I might kick up my system ram to 4 gigs for it as well. 2 gigs seems out of date now for some reason :P

Note to Otto: If you see this can you close or delet the World Of Subways Topic I started just before this one. This one is more active.
User avatar
LIRRMEDFORD
 
Posts: 208
Joined: Wed Mar 22, 2006 2:10 am
Location: Medford,NY

Re: world-of-subways path route simulator for the p.c

Postby LIRRMEDFORD » Fri Oct 17, 2008 11:14 am

silver how do you turn on and change your destination sign?
User avatar
LIRRMEDFORD
 
Posts: 208
Joined: Wed Mar 22, 2006 2:10 am
Location: Medford,NY

Re: world-of-subways path route simulator for the p.c

Postby OportRailfan » Fri Oct 17, 2008 11:20 am

F8...destination sign....press control to get your mouse to scroll through the destinations
Dock & Q: Last of a dying breed
User avatar
OportRailfan
 
Posts: 1807
Joined: Tue Jan 15, 2008 11:43 pm
Location: MP29.7

Re: world-of-subways path route simulator for the p.c

Postby LIRRMEDFORD » Fri Oct 17, 2008 11:57 am

must be a high detail benifit. I can't get it on mines in low detail.
User avatar
LIRRMEDFORD
 
Posts: 208
Joined: Wed Mar 22, 2006 2:10 am
Location: Medford,NY

Re: world-of-subways path route simulator for the p.c

Postby Silverbird » Sun Oct 19, 2008 11:27 am

LIRRMEDFORD wrote:must be a high detail benefit. I can't get it on mines in low detail.

Hi LIRRMEDFORD that's odd it should be f8 and then you press ctrl to move the mouse over so you can change the sign. 2gigs are fine if you have windows xp but if your running vista then your gonna need that 4 but it its true were better of with 4 gigs I have to get 2 extra gigs myself. :) and LIRRMEDFORD I wanted to apologize for making other thread I didn't realise for some stupid reason that there was one already started.
Silverbird
 

Re: world-of-subways path route simulator for the p.c

Postby LIRRMEDFORD » Sun Oct 19, 2008 7:41 pm

It was actually a problem with installation. It would bring up the sign and I could scroll my mouse but each click would get me nothing. And I'll be getting that extra 2 gigs of ram this thursday. And don't worry about the other topic. That was started here in the gaming section and yours was started in the path section. No one hovers around the gaming section more then I do. I'm like a mod but not :P
User avatar
LIRRMEDFORD
 
Posts: 208
Joined: Wed Mar 22, 2006 2:10 am
Location: Medford,NY

Re: world-of-subways path route simulator for the p.c

Postby ScreenGrid » Mon Oct 27, 2008 1:28 pm

Wow love the Screens and Yes it does look just like I remember it:) many years age it have not changed. ''Last Stop, NEWARK''.

Question it strangly looks justs somuch lke the Auran Trainz, which I work in. But the scenery I am lookin at in your screens is just Dead on ;) Can you Build in the sim and How is the Sounds Re: driving, Air breaks, Dynamics how good does it fool your brain in running the simulation?

lets see wheres my 34th st. and 6th av. station stop all change for the Path: heee...

Image


Image

Image :)
Long Island Railroad - Dashing Dan
ΔΣΦ - Hollis
User avatar
ScreenGrid
 
Posts: 10
Joined: Sun Oct 26, 2008 7:54 pm
Location: Signal Bridge #103 on Main Line #2 Hall Interlocking

Re: world-of-subways path route simulator for the p.c

Postby LIRRMEDFORD » Mon Oct 27, 2008 8:20 pm

I would play a lot more trainz but I can't download anything. Upon buying the game my cousin decided to clean and threw away the box with the product key on it. Bye Bye download station and istallation

1. You can't build in it. Although they claim to have an explorer mode I just haven't been able to figure out how to acess it yet.
2.I would say the acceleration is pretty much dead on except for when you max the throttle and then lower it. It seems to stick with the acceleration of the higher gear untill it hits the max speed of the lower one.
3. As much as I have been on path trains I do not hear the breaks squeak as harsh as the game when you pull the brakes to hard.
4. I have a brain? Is that the little voice inside my head that is saying MUST PLAY WOS
User avatar
LIRRMEDFORD
 
Posts: 208
Joined: Wed Mar 22, 2006 2:10 am
Location: Medford,NY

Re: world-of-subways path route simulator for the p.c

Postby ScreenGrid » Mon Oct 27, 2008 8:47 pm

Hi LIRRMEDFORD:

darn sorry to here about the Lost box. that Sucks big time. Or does it. Your teling me that your coz. Never did a Reg. on auran when they first got the game. cause if they did, your in luck. you can give the help desk a call and Ask for Alan_Yeomans he's on the top of the ladder, or post a Help on the forums: http://forums.auran.com/trainz/index.php. your cuz. info should still be on file. all you need to do is just LOG in the key for The game is Stored in the forums Tab at the top click the serial number tab, that will take you to logon page, find out if your cuz remembers the logon. thats all you need is to log on . once your in stay in that log in area. look on left side and click the link for serial number. yours will be stored there :) thats it copy it and then open trainz and type in the info you got off the webb site thats it :)
Long Island Railroad - Dashing Dan
ΔΣΦ - Hollis
User avatar
ScreenGrid
 
Posts: 10
Joined: Sun Oct 26, 2008 7:54 pm
Location: Signal Bridge #103 on Main Line #2 Hall Interlocking

Re: world-of-subways path route simulator for the p.c

Postby LIRRMEDFORD » Mon Oct 27, 2008 9:58 pm

They never registered the product. Never signed up for an account. Then gave me the game cause she chucked the product key. So I'm pretty much stuck with 2 trainz classics CD's
User avatar
LIRRMEDFORD
 
Posts: 208
Joined: Wed Mar 22, 2006 2:10 am
Location: Medford,NY

Re: world-of-subways path route simulator for the p.c

Postby ScreenGrid » Mon Oct 27, 2008 10:24 pm

DARN DARN man not good

so I won't tease you LOL ;)


don't mind me I am a Big nut... Let me Pull on this handle a little :
Image

Image

Oooooops Did I do That?? :-D
Long Island Railroad - Dashing Dan
ΔΣΦ - Hollis
User avatar
ScreenGrid
 
Posts: 10
Joined: Sun Oct 26, 2008 7:54 pm
Location: Signal Bridge #103 on Main Line #2 Hall Interlocking

Re: world-of-subways path route simulator for the p.c

Postby Cadet985 » Sun Dec 13, 2009 3:15 am

Anyone know where I can e-mail glitches in the game? For example, on the JSQ-33 run, you have two hold times. Once in Christopher Street going into New York, and in Pavonia-Newport out of New York. Even obeying speed limits, you still get 3-4 minute waits that are not realistic.

Marc
Cadet985
 

Re: world-of-subways path route simulator for the p.c

Postby LIRRMEDFORD » Sun Dec 13, 2009 1:06 pm

You never know, they could have put it in to randomly simulate back up in the system. It doesn't happen to me often but I find that every know and then when doing JSQ-33st I get held up for 4 minutes and sometimes I get held for only 1 minute. I would try their support forum first before trying to email them though. Heres the info for ya.

Forums
http://www.forum.aerosoft.com/index.php?act=idx
Email
support@aerosoft.com

Happy PATH operation!
User avatar
LIRRMEDFORD
 
Posts: 208
Joined: Wed Mar 22, 2006 2:10 am
Location: Medford,NY

Re: world-of-subways path route simulator for the p.c

Postby OportRailfan » Wed Dec 16, 2009 12:56 am

I just discovered...roughly I think a year later...that they put out an expansion pack as a separate product for the Vol. 1 PATH route. Added 'scenarios'.

Can be found on the publisher's website
Dock & Q: Last of a dying breed
User avatar
OportRailfan
 
Posts: 1807
Joined: Tue Jan 15, 2008 11:43 pm
Location: MP29.7

Re: world-of-subways path route simulator for the p.c

Postby LIRRMEDFORD » Sat Dec 19, 2009 3:37 am

I thought you had to pay for that expansion
User avatar
LIRRMEDFORD
 
Posts: 208
Joined: Wed Mar 22, 2006 2:10 am
Location: Medford,NY

PreviousNext

Return to Gaming & Simulations

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest